Tel: +32 9 310 81 77 / +32 474 89 11 56 | info@easy-matic.be

NL FR EN

Over ons


Sysmatic, sinds jaar en dag de referentie voor overkappingen, opgericht in 1994 en sindsdien een begrip in kwaliteit en service voor alle soorten overkappingen. Van winkelkarren, waar het familliebedrijf mee van start ging, tot schuil- en wachtpatio's, afval of veilige bewaring van gevaarlijke producten, fietsstallingen en rokersruimtes, alles is mogelijk met het modulaire systeem van Sysmatic. En vooral alles "made in Belgium".

2021, het jaar van evolutie, Easyrack, ondertussen de referentie voor kwaliteit en service in winkelrekken, semi-zware paletrekken, winkelkarren en meer en meer tailormade winkelinrichting neemt Sysmatic over en geeft het een nieuw elan onder de naam Easy-matic.

Zo wordt Easyrack stillaan de one-stop-shop voor winkelinrichting, we spelen met de opstelling, kleur en invulling zorgt meteen voor leven op de verkoopvloer. High-end producten op antraciet of alu-grijze rekken, low-budget op witte rekken. Grabbelbakken in de koopjesperiode, spotlights voor nieuwe producten, shop-in-shop concepten voor een merk uitstraling en belevenis. Uw winkelinrichting is altijd in beweging. En EasyRack is daarbij de ideale partner , van ontwerp tot installatie, nu ook vanaf de winkelparking!


Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over uw ide├źn en wensen.
+32 9 310 81 77 / +32(0)474 89 11 56
info@easy-matic.be